Snus er essensielt for mange nordmenn
Har du et kjerringråd du ønsker å dele? Klikk her for å sende oss ditt tips

Vi nordmenn har lenge vært opptatte av en sunn livsstil. Røyk og helseskadelige tobakksvarer har blitt kuttet ut betraktelig og det ser vi på den yngre generasjonen som nå blir unge voksne. Det er derimot en type tobakksvare som har inntatt det norske markedet med storm, og dette er den såkalte snusen som blir produsert i nabolandet vårt. Dette er også kjent som røykfri tobakk, som stadig blir mer brukt blant voksne.

Det finnes en rekke forskjellige typer av snus, men det som er skikkelig populært nå blant mange nordmenn er en ny type snus med navnet «EPOK». Dette er en helt unik type snus i forhold til sine konkurrenter på markedet. Et av de mest kjente snustypene du får tak i fra dette merket er Epok Freeze som gir deg et ekstra sterkt kick av nikotin. EPOK er nemlig fremstilt som hvit tobakk og har en langt mer miljøvennlig prosess enn brun snus. Den renser og foredler bruk tobakk, og den skal være et bedre valg i forhold til tradisjonell snus.

EPOK snus byr på mer enn bare nikotin

Vi ser stadig flere forskjellige snustyper fra EPOK, og EPOK Freeze er intet unntak, ettersom dette er et av de heteste snustypene på markedet. Det inneholder 16 mg/g nikotin og byr på en deilig og sterk mintsmak. Tradisjonell snus derimot er bygget opp av løs snus, og i moderne tid blitt fordelt i poser. Dette inneholder tobakk, men er skadelig for helsen. Hvit tobakk derimot mer skånsom enn tradisjonell snus, og det er nok derfor mange nordmenn tyr til denne snustypen.

EPOK snus sliter mindre på tennene og gir ikke en ubehagelig følelse i munnen. Mintsmaken som følger de fleste snustypene fra EPOK gir en frisk smak som gjør at man føler seg mye bedre enn med tradisjonell snus. Her får du mer enn bare nikotin, ettersom dette er noe mange nordmenn har etterspurt lenge. EPOK ble lansert i 2015, og var først ute med hvit snus i hele verden. Nemlig ikke så rart når det er nabolandet vårt Sverige som var pioner innenfor hele snusmarkedet.

Ta med deg snus på reisen

Snus tilbys ikke hvor som helst i verden, og det er begrenset med tilgang på snus for andre land som ikke er innenfor det geografiske området i Skandinavia. Når du reiser innenlands og utenlands, så er det en rekke ting du bør inkludere i kofferten. Dersom du stadig er stresset og trenger å slappe litt av som for eksempel når du er ute og reiser, så kan snus gjøre susen for deg.

Snus er definitivt essensielt for mange nordmenn. Det gjør at du slapper mer av og kan nyte dagen uten for mye stress og bekymringer. Spesielt når man er ute og reiser, så vil det gi en dobbelt avslappende effekt for deg som stadig har mange oppgaver i hverdagen. Er du en av flere nordmenn som fortsatt benytter tradisjonell snus? Kutt det ut umiddelbart! Benytt hvit snus for en mer friskere og renere smak i munnen.